Om oss

Moa Wall Kubilius

Moa driver Kubilius Förlag och är författare till två barnböcker om amningsavslut, ”Dags att sluta amma, säger Mamma” och ”På natten sover vi”. Hon har även skrivit delvis självupplevda barnböcker om friluftsliv, ”Mamma och Liten”.
Ursprungligen kommer Moa från Knivsta, men sedan 2004 bor hon i Värmland. Tillsammans med sin familj har hon en liten gård med grönsaksodlingar i Tobyn, Mangskog. Moa delar med sig av bilder och berättelser från sitt friluftsliv under Expedition_lycka i blogg och instagram.


Mia Fernau

Mia är illustratör till barnböckerna ”Dags att sluta amma, säger mamma” och ”På natten sover vi”. Hon bor i Stockholm med sin dotter Alda. 
Hon tog examen på Konstfack 2014 (MFA) och har sedan dess arbetat med redaktionella illustrationer, böcker och offentlig utsmyckning.
Ni kan se mer av hennes illustrationer på Illustratörcentrum samt på hennes instagram.


Heidi Kosenius

Heidi är en finsk illustratör som illustrerat barnböckerna om Mamma och Liten och ”Den lilla planetskötaren”. Hon har studerat grafisk design på Lahti University of Applied Science och tog examen våren 2019. För Heidi är naturen en ändlös källa till inspiration. Förutom att måla spenderar hon mycket tid i skog och mark där hon vandrar och fotograferar. Se mer av Heidis illustrationer på hennes instagram.


Hanna Mi Jakobson

Hanna Mi är journalist, fotograf och författare till boken ”Ekomerika, ett grönt cykelreportage genom Amerika” och medförfattare till biografin om Johanna Davidsson ”Solo Sister, vägen till Sydpolen”. Hennes böcker handlar på olika sätt om relationen till naturen och 2024 debuterar hon med bilderboken ”Den lilla planetskötaren” som riktar sig till barn. Hanna Mi bor på Gotland med sin familj och har en hemsida